Makaʻu i ka holoi ʻole ʻana i kou maka maʻemaʻe?

Ke hoʻolauna nei i kā mākou mea hou i ka nani a me ka mālama ʻili - ka Electric Sonic Deep Cleansing Rotating Silicone Beauty Skin Care Brush!Hoʻohui kēia huahana kupaianaha i ka mana hoʻomaʻemaʻe hohonu o kahi sonic facial brush me ka ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu o ka silicone e hāʻawi i kahi ʻike mālama ʻili.

 wps_doc_0

Me kāna ʻenehana sonic kiʻekiʻe, hiki i kēia pulupulu maka i ka hohonu i loko o nā pores e wehe i ka lepo, ka aila, a me nā haumia i hiki ke alakaʻi i nā haki a me nā kīnā.ʻO ke poʻo pulupulu kaʻawili e lomilomi mālie i ka ʻili, e kōkua ana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kahe a hoʻoikaika i ka hana hou ʻana o ka cell no ka ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻili.

Akā ʻo ka mea e hoʻokaʻawale i kēia huahana ʻo ia ka hoʻohana ʻana i nā bristles silicone.ʻAʻole like me nā pulupulu maka maʻamau i hiki ke paʻakikī a paʻakikī, hāʻawi nā bristles silicone palupalu a maʻalahi i kahi ala maʻalahi loa i ka hoʻomaʻemaʻe.Holo lākou ma luna o ka ʻili me ka maʻalahi a me ka ʻoluʻolu, e maʻalahi ka hoʻohana ʻana i kēia pulupulu ma nā wahi koʻikoʻi e like me nā papalina a puni nā maka.

wps_doc_1 

ʻO ka Electric Sonic Deep Cleansing Rotating Facial Brush Silicone Healthy Beauty Skin Care Brush me nā mea hana he nui e koho ai, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻololi i kā lākou hana mālama ʻili e kūpono i ko lākou pono pilikino.Hoʻolālā ʻia kēlā me kēia hāmeʻa e hoʻomaʻemaʻe, exfoliate a lomi paha i ka ʻili - a hana i kahi regimen pilikino no ʻoe wale nō.

Eia kekahi, he mea maʻalahi kēia palaki maka e hoʻohana.E hoʻopili wale i kāu mea hoʻomaʻemaʻe punahele i ke poʻo pulupulu, e hoʻā a hoʻoneʻe mālie iā ia i nā neʻe pōʻai ma luna o kou alo.Hana ka pulupulu i nā hana a pau, e waiho ana i kou ʻili me ka maʻemaʻe, ʻoluʻolu, a hoʻomaha.

A no ka mea hiki ke hoʻopiha hou ʻia ka Electric Sonic Deep Cleansing Rotating Facial Brush Silicone Healthy Beauty Skin Care Brush, ʻaʻole ʻoe e hopohopo no ka pau ʻana o nā pihi.E hoʻopili wale iā ia a hoʻokuʻu iā ia, a i ka manawa koke e mākaukau ʻoe e leʻaleʻa i kahi hālāwai mālama ʻili hoʻoikaika.

 wps_doc_2

No laila e aloha aku i ka ʻili ʻeleʻele a luhi a aloha i kahi ʻili ʻoi aku ka maikaʻi me ka Electric Sonic Deep Cleansing Rotating Facial Brush Silicone Healthy Beauty Skin Care Brush.E kauoha iā ʻoe i kēia lā a ʻike i ka ʻenehana mālama ʻili!


Ka manawa hoʻouna: Apr-10-2023