mālama ʻili kūlohelohe makamae

Ke hoʻolauna nei i ka Mini Jelly Skin Care Mask Maker - ka mea hana hope loa no ka hana ʻana i kāu mau maka maka pilikino ponoʻī ma ka home.Hoʻohui kēia mīkini hou i ka ʻenehana a me nā mea kūlohelohe e hāʻawi iā ʻoe i ka leʻaleʻa o ka hoʻopilikino ʻana i kāu hana mālama ʻili e hoʻokō i kāu mau pono kūikawā.

 wps_doc_2

Ke hoʻohana nei ka mīkini pale pale mālama ʻili liʻiliʻi i ka ʻenehana kiʻekiʻe e hana i kahi mask hōʻoluʻolu a hoʻōla hou me nā huaʻai, nā mea kanu a me ka collagen e like me nā mea nui.ʻO ia ka hopena DIY maikaʻi loa e mālama i kou ʻili i ke olakino a me ka ʻālohilohi me ka ʻole o ka haki ʻana i ka waihona ma ka salona a i ʻole ka spa.

Me kēia mīkini, loaʻa iā ʻoe ke kūʻokoʻa e hana i nā masks i kūpono i kāu mau pono kikoʻī.Malia paha he ʻili ʻaila kou a makemake ʻoe i kahi mask i hoʻolālā ʻia e kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka hana ʻaila nui.A i ʻole, ʻeha paha ʻoe i ka ʻili maloʻo a makemake ʻoe i kahi mask e kōkua i ka hydrate a hānai i kou ʻili i ke olakino.ʻO nā mea a pau e pono ai kāu mālama ʻili, ua uhi ʻia ka Mini Jelly Skin Care Mask Maker.

 wps_doc_0

He maʻalahi loa ka mīkini e hoʻohana.E waiho wale i kāu mau meaʻai i koho ʻia i loko o ka mīkini a hana ia i ke koena.I loko o nā minuke, loaʻa iā ʻoe kahi pale maka hou e mākaukau e hoʻohana.Hele mai ka mini jelly skin care mask me kahi manual e alakaʻi iā ʻoe i ka hana ʻana i ka mask kūpono no kou ʻano ʻili.

ʻAʻole like me nā masks i kūʻai ʻia i loko o ka hale kūʻai, hiki ke loaʻa i nā kemika koʻikoʻi a me nā preservatives, nā masks i hana ʻia mai ka Mini Jelly Skin Care Mask Maker he 100% kūlohelohe.Hiki iā ʻoe ke hōʻoiaʻiʻo e hoʻohana ana ʻoe i nā mea palekana a mālie i kou ʻili, he mea nui loa ia no ka poʻe me ka ʻili paʻakikī.

Ma waho aʻe o kāna hana a me ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana, hele mai ka Mini Jelly Skin Care Mask Maker i kahi hoʻolālā nani a paʻa.He kūpono ia no ka poʻe e hele pinepine a i ʻole ka palena palena o ko lākou lumi lumi.

 wps_doc_1

I ka hopena, ʻo ka Mini Jelly Skin Care Mask Maker he mea hoʻololi pāʻani no ka mea makemake nui e mālama i ko lākou ʻili.He mea maʻalahi, kūpono, a kūlohelohe hoʻi no ka hana ʻana i kāu mau maka maka pilikino ponoʻī.E ʻoluʻolu i nā masks i kūʻai ʻia i loko o ka hale kūʻai i loaʻa i nā kemika koʻikoʻi a me nā preservatives, a aloha aku i ka ʻili olakino, ʻālohilohi, a ʻālohilohi!


Ka manawa hoʻouna: Apr-10-2023