Loaʻa i ka ʻauʻau e like me ka spa

Ke hoʻolauna nei i ka hoʻohui hou loa i kā mākou laina o ka nani a me nā mea hana ʻili, ʻo ka Silicone Body Back Cleansing Brush Vibration Massage Body Shower Brush!Hoʻolālā ʻia kēia huahana hou e kōkua iā ʻoe e hoʻokō i kahi manaʻo hoʻomaʻemaʻe hohonu a hōʻoluʻolu ma hope o kēlā me kēia ʻauʻau a ʻauʻau paha.

 wps_doc_0

ʻO kā mākou Silicone Body Back Cleansing Brush i hana ʻia me ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe, ka meaʻai-grade silicone mea paʻa, palekana, a ʻoluʻolu hoʻi e hoʻohana.Hōʻike ia i kahi hoʻolālā bristle palupalu kū hoʻokahi e exfoliates mālie i ka ʻili a hoʻopau i nā haumia, ʻoiai e hāpai ana i ka ʻoi aku ka maikaʻi a me ka hana hou ʻana o nā cell.He wai ʻole ka pulupulu a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe, hana ia i mea maʻalahi a maʻemaʻe hoʻi i kāu hana mālama ʻili.

Akā ʻo ka mea kilokilo maoli i loko o ka hiʻohiʻona massage vibration i kūkulu ʻia.ʻO ka pulupulu he ʻekolu mau kaha a me ʻeono mau ʻano vibration like ʻole, hiki ke hoʻomaha a hoʻomaha i nā ʻiʻo ʻeha a hoʻoikaika i ka hoʻokahe lymphatic maikaʻi.He ala maikaʻi loa ia e hoʻomaha ai i ke kaumaha a me ka ʻeha ma nā poʻohiwi, ke kua a me nā wahi paʻakikī ʻē aʻe.

 wps_doc_1

Eia pehea e hoʻohana ai i ka Silicone Body Back Cleansing Brush Vibration Massage Body Shower Brush:

1. E hoʻomaʻemaʻe i kou ʻili a kau i kāu holoi kino punahele a i ʻole kopa ma luna o ka bristles. 

2. E ho'ā i ka vibration massager a hoʻoneʻe mālie i ka pulupulu ma nā neʻe pōʻai ma luna o kou ʻili. 

3. No nā wahi paʻakikī ma kou kua, e hoʻohana i ka lima ergonomic e hoʻolōʻihi i kou hiki ʻana a uhi i kahi ʻāpana ʻili. 

4. Ma hope o kekahi mau minuke o ka palu ʻana a me ka lomilomi ʻana, e holoi pono i kou ʻili me ka wai. 

Me ka hoʻohana maʻamau, hiki i ka Silicone Body Back Cleansing Brush Vibration Massage Body Shower Brush ke kōkua iā ʻoe e loaʻa i ka ʻili olakino, ʻoi aku ka maʻemaʻe, a ʻoi aku ka nani.He waiwai hoʻolimalima maikaʻi loa ia no ka poʻe e ʻimi nei e hoʻomaikaʻi i kā lākou hana mālama ʻili ʻoiai e hauʻoli ana i nā pono o ka lomilomi hoʻomaha.

 wps_doc_2

E kauoha i kāu Silicone Body Back Cleansing Brush Vibration Massage Body Shower Brush i kēia lā a e ʻike i ka ʻike ʻauʻau e like me ka spa i ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī.


Ka manawa hoʻouna: Apr-10-2023