ʻAʻohe mea hana e hiki ke hoʻomaʻemaʻe i nā ʻeleʻele ma mua o ka mea kani ʻeleʻele

Ua luhi ʻoe i ka hana ʻana me nā ʻeleʻele maikaʻi ʻole ma kou maka?Ke ʻimi nei ʻoe i kahi mea hana e hiki ke hoʻopau pono i nā haumia mai kou pores me ka ʻole e hōʻeha i kou ʻili?Mai nānā hou aʻe ma mua o ka ʻOihana Pore Facial Blackhead Vacuum Cleaner Remover Extractor Tools!

 wps_doc_0

Hoʻohui kēia mea hana hou i ka ʻenehana hou loa me kahi hoʻolālā nani e wehe i nā ʻeleʻele, keʻokeʻo, a me nā mea haumia ʻē aʻe mai kou pores.Inā he ʻili ʻaila ʻoe, ʻili maloʻo, a i ʻole hui pū ʻana o nā mea ʻelua, kūpono kēia hāmeʻa iā ʻoe.Hoʻopau maikaʻi ka hiʻohiʻona hoʻoheheʻe vacuum i nā haumia mai kou pores me ka ʻole o ka ʻeha a i ʻole ka hoʻonāukiuki ʻana i kou ʻili.

Hele mai ka Facial Blackhead Vacuum Cleaner Remover Extractor me nā ʻano poʻo like ʻole, i hoʻolālā ʻia kēlā me kēia e kōkua iā ʻoe e kuhikuhi i nā wahi kikoʻī o kou alo.

 wps_doc_1

Ma waho aʻe o kona mana hoʻoheheʻe kupanaha, hele mai kēia mea hana me kahi ʻano o nā hiʻohiʻona ʻē aʻe e maʻalahi ai ka hoʻohana a maikaʻi loa.Hōʻike ka pale hōʻike LED iā ʻoe i ke kiʻekiʻe o ka suction āu e hoʻohana nei, no laila hiki iā ʻoe ke nānā i ke kaomi ma kou ʻili a hōʻoia e hoʻohana ana ʻoe i ka pae kūpono no kou ʻano ʻili.

Hiki ke hoʻouka hou ʻia ka mea hana, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia ma nā wahi āpau me ka hopohopo ʻole no ka pau ʻana o ka pākaukau.ʻO ka hoʻolālā ergonomic e maʻalahi ka paʻa a me ka hoʻololi ʻana a puni kou mau maka, a ʻo nā ʻōlelo aʻoaʻo silicone palupalu e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole ia e hōʻeha i kou ʻili.

 wps_doc_2

ʻO ka holoʻokoʻa, ʻo ka Professional Pore Facial Blackhead Vacuum Cleaner Remover Extractor Tools ka hopena kūpono loa i kāu mau pilikia ʻeleʻele a me ka haumia.He palekana, maikaʻi, a maʻalahi hoʻi e hoʻohana, e lilo ia i koho kūpono no ka mea e ʻimi nei i kahi mea hoʻomaʻemaʻe maka kiʻekiʻe.No ke aha e kali ai?E ho'āʻo iā ʻoe iho i kēia lā a ʻike i ka ʻokoʻa i hiki ke hana i kou ʻili!


Ka manawa hoʻouna: Apr-19-2023