E hoʻohana i ka mālama ʻili kūlohelohe a olakino

Ke hoʻolauna nei i ka Mini DIY Fruit Skin Care Facial Mask Make Machine Ma ka Home!ʻO kēia huahana hou a maʻalahi hoʻi e hiki ai iā ʻoe ke hana i kāu mau maka kūlohelohe āpau i ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī.

 wps_doc_0

Ua luhi ʻoe i ka hoʻolilo kālā ʻana i nā maka maka i kūʻai ʻia i loko o ka hale kūʻai i loaʻa i nā kemika ʻino a me nā mea hana?Mai nānā hou aʻe ma mua o kā mākou Fruit Skin Care Facial Mask Making Machine, e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana i nā huaʻai a me nā mea kanu hou e hana i nā masks kikoʻī i kou ʻano ʻili a me nā hopohopo.

He mea maʻalahi kēia mīkini liʻiliʻi e hoʻohana a maʻemaʻe, a hele mai me nā mea pono a pau e hoʻomaka koke.E hoʻohui wale i kāu huaʻai i hoʻomākaukau ʻia a i ʻole ka wai huaʻai i ka mīkini, hoʻohui i ka wai wela a me ka collagen e hui pū, a na ka mīkini e hana i ke koena.I loko o nā minuke, e loaʻa iā ʻoe kahi maka maka hou a mākaukau e hoʻohana e waiho i kou ʻili me ka ʻoluʻolu, hydrated, a me ka hou.

 wps_doc_1

ʻAʻole wale kēia huahana eco-friendly a hoʻomau, akā hoʻoikaika pū kekahi i kahi ala olakino a ʻoi aku ka kūlohelohe i ka mālama ʻili.Ma ka hoʻohana ʻana i nā mea hou, nā mea kūlohelohe, hiki iā ʻoe ke pale aku i nā preservatives a me nā kemika i loaʻa pinepine ʻia i nā masks kūʻai ʻia i ka hale kūʻai.

ʻO ka mea hou aʻe, ʻo ka Mini DIY Fruit Skin Care Facial Mask Making Machine ma ka home he paʻa a hiki ke lawe ʻia, kūpono ia no ka huakaʻi a i ʻole ka hele ʻana.ʻAʻole pono ʻoe e haʻalele i kāu hana mālama ʻili i ka wā hoʻomaha a haʻalele paha i ka home.

 wps_doc_2

Hoʻolilo i kou ʻili a lawe i kāu hana mālama ʻili i ka pae aʻe me ka Mini DIY Fruit Skin Care Facial Mask Making Machine At Home.Aloha ʻoe i nā kemika ʻino a aloha i ka ʻili hou, olakino, a ʻālohilohi.E kauoha i kāu i kēia lā!


Ka manawa hoʻouna: Apr-19-2023